hotness 0
News

Reserveer nu de Bring Arts-figurines van Zidane & Garnet en bespaar 10%

Gepost door

De figurines van fabrikant Bring Arts staan bekend om hun hoge kwaliteit, details en de vele extra's waar ze mee samenkomen. Meer dan dat staan ze echter bekend om hun premium prijskaartje, dat niet zelden in de drie nummers zit. Zo ook met de figurines van Final Fantasy IX's Zidane & Garnet, welke in november van dit jaar verschijnen.

Deze figurines kosten je normaal gesproken samen € 159,99, wat natuurlijk een behoorlijk fors prijskaartje is. Maar wie ze desondanks wilt hebben, kan het beste zo snel mogelijk een pre-order plaatsen op de website van Square Enix. Wie dat deze deze week nog doet, krijgt namelijk 10% korting op de aankoop, waardoor je al met € 143,99 klaar bent. Dat is natuurlijk nog altijd een flinke smak geld, maar de besparing mag er wezen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bring Arts of Square Enix, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Reserveer nu de Bring Arts-figurines van Zidane & Garnet en bespaar 10%"