hotness 0
News

Respawn Entertainment maakt naast Titanfall 2 nieuwe Star Wars-game voor EA

Gepost door

'May the Fourth' is voor veel Star Wars-fans een dag om naar uit te kijken. Niet alleen is het geaccepteerd om je gezicht groen te verven en grote oren op te zetten, maar wordt er ook een hoop nieuws naarbuiten gebracht. Vandaag maakte EA bijvoorbeeld bekend dat ook Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe Star Wars-game.

De studio, die recentelijk nog Titanfall 2 aankondigde, werkt aan een nieuwe third-person actiegame in het Star Wars-universum. Director van God of War 3, Stig Asmussen, leidt het project en is enthousiast over waar het team mee bezig is. Helaas kon er niks inhoudelijks over de titel worden gezegd.

Respawn Entertainment is één van de vele studios die op dit moment bezig is met games in het universum. DICE werkt aan meerdere Star Wars: Battelfronts, Capital Games werkt aan Star Wars: Galaxy of Heroes en Bioware werkt nog steeds aan hun MMO The Old Republic. Daarnaast werkt Dead Space-studio Visceral Games aan een game met een open wereld en is Motive bezig met een Star Wars-actiegame onder leiding van voormalig director van Uncharted Amy Hemmig en voormalig producer van Assassin's Creed Jade Raymond.

0 reacties op "Respawn Entertainment maakt naast Titanfall 2 nieuwe Star Wars-game voor EA"