Respawn geeft details van Apex Legends season 4 vrij

Apex Legends
04/02/2019
niet beschikbaar
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Fortnite en PlayerUnkown's Battlegrounds mogen dan wel dé grote Battle Royale games zijn, maar Apex Legends mag zeker niet worden vergeten. De free-to-play-titel van Respawn Entertainment trekt immers nog altijd miljoenen gamers en is alweer toe aan diens vierde seizoen.

Dit vierde seizoen heet Assimilation en gaat van start op 4 februari. Vanaf deze datum kunnen gamers aan de slag met Forge, een gloednieuwe held die gesponseerd wordt door Hammond Robotics (het bedrijf achter Titanfalls titan). Deze beer van een vent werd reeds vijf keer kampioen in de Hyper Fighting League en heeft nu zijn zinnen gezet op de Apex Games. En daar de World's Edge met zijn aankomst niet verder gespecificeerde wijzigingen zal ondergaan, zal hij ongetwijfeld zijn stempel op het spel gaan drukken.

Forge is niet de enige toevoeging aan Apex. Ook zullen verschillende nieuwe wapens worden geïntroduceerd. Een van die wapens heet de Sentinel en is een Bolt-Action sniper rifle die opgeladen kan worden voor (vermoedelijk) extra schade. Hiernaast komen er natuurlijk nieuwe cosmetics om te verdienen en worden wijzigingen doorgevoerd die de balans ten goede komen.

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner