hotness 0
News

Rewrite+ voegt een hoop extra's toe aan diens Kickstarter

Gepost door

Als een ontwikkelaar of uitgever een videogame op Kickstarter plaatst, vinden mensen idealiter gezien het spel in kwestie interessant genoeg om hun geld te investeren. Maar in de praktijk werkt dit anders. Daarom worden cadeaus gegeven aan zij die geld toezeggen.

Op de Kickstarter van Rewrite+ lieten backers weten dat ze bepaalde beloningen misten. Sekai Project, die de game wilt lokaliseren, is daarom rond de tafel gaan zitten met ontwikkelaar Visual Arts om te kijken wat er mogelijk is. En wat blijkt? Alles kan! Je kunt daarom nu lakens, dakimakuras, stickers, de soundtrack, posters én ansichtkaarten krijgen als je voldoende inlegt. Het kan dus zijn dat je als bestaande backer nogmaals je portemonnee moet trekken voor een extra donatie, om zo uit te komen op het bedrag dat je nodig hebt voor de gewenste beloningen.

Verder zullen sommigen van jullie op de afbeeldingen hieronder zien dat de dakimakuras twee prijzen hebben. En dat heeft te maken met de productiekosten. Kies je de goedkope? Dan krijg je standaardspul vanuit China. Maar kies je de hoofdprijs, dan krijg je een authentieke dakimakura vanuit Japan mét de kwaliteitsstandaard die je daarvan mag verwachten. De keus is aan jou.

0 reacties op "Rewrite+ voegt een hoop extra's toe aan diens Kickstarter"