Re:Zero: The Prophecy of the Throne krijgt twéé speciale edities

Re:Zero: The Prophecy of the Throne
TBA
RPG, Strategy
nee
PlayStation 4

Update: We hebben van onze Europese relatie vernomen dat de Day One Edition in Europa door het leven zal gaan als de Badge Edition. Buiten deze naamswijziging om verandert er niets.

Origineel bericht: Re:Zero: The Prophecy of the Throne, de game die een nieuw verhaal vertelt binnen het Re:Zero-universum, komt naar het Westen met niet één, maar twéé speciale edities. Dit kregen we zojuist te horen van Spike Chunsoft, die als uitgever op zal treden.

De eerste editie is de Day One Edition, die naast de game een viertal speldjes zal bevatten van Subaru, Emilia, Rem en een nog te onthullen vierde karakter. Deze speldjes worden in gelimiteerde oplage geproduceerd en zullen eens op niet meer bijgemaakt worden. Verwacht ze dus niet te vinden bij Abunai of Tomocon.

De tweede, grotere, editie is de Collector's Edition. Ook deze bevalt de speldjes, maar voegt daar een steelbook, artbook, soundtrack en verzamelbox aan toe. Wat je daarvoor moet neerleggen is echter nog even de vraag.

Hoewel de lokalisatie van Re:Zero: The Prophecy of the Throne nu pas bekend is gemaakt, ging onze redactie er ergens al vanuit dat die zou komen, wat dan ook de reden is dat we vorige week al screenshots deelden. De Japanse versie van het spel zou namelijk reeds Engelse ondertiteling hebben, waarmee de grootste horde voor het lokaliseren van het spel reeds genomen is. Toch is dit heugelijk nieuws, daar importeren vanuit Japan een dure optie is bij gebrek aan een alternatief. En importsites als Play-Asia zijn voor ons Europeanen al niet veel beter.

Wanneer The Prophecy of the Throne precies zal verschijnen is nog niet bekend, maar wel weten we dat dit ergens in de winter zal zijn. Vermoedelijk zal dan ook het tweede seizoen van de anime, die komende maand van start gaat, zijn afgelopen. Spelers hoeven echter niet bang te zijn een hervertelling in game-vorm te krijgen. Want zoals we al zeiden in de intro, is dit een compleet nieuw verhaal dat is geschreven onder toezicht van Re:Zero-bedenker Tappei Nagatsuki en met nieuwe karakters van Shinichirou Otsuka.

Dit verhaal speelt zich een maand na Subaru's komst af en begint met een boodschapper van het kasteel. De royal selection is uitgesteld nu een zesde kandidaat zich heeft aangediend. De Dragon Stone had voorspeld dat er vijf kanshebbers zouden zijn, waarmee de verdenking ontstaat dat één van de kandidaten een bedrieger is. En natuurlijk heeft iedereen het dan weer gemunt op Emilia, waardoor jij haar in veiligheid moet brengen in dit tactische avonturen-spel.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner