Rezurrection voor CoD: Black Ops aangekondigd

Call of Duty: Black Ops
09/11/2010
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii

Activision heeft een vierde map pack voor Call of Duty: Black Ops aangekondigd, genaamd Rezurrection. Het verschil met de vorige packs is dat deze enkel rond zombies draait.

Rezurretion bevat vijf zombiemaps die je zult kennen uit Call of Duty: World at War, maar deze zijn geremastered. Dit zijn Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese. De vijfde map zul je niet kennen, deze speelt zich af op de maan. Volgens Treyarch zal dit voor bepaalde verrassingen zorgen.

Wederom wordt de map pack eerst aangeboden op Xbox 360 en dit op 23 augustus. De PlayStation 3 moet een maand wachten. Je zult er weer 1200 Microsoft Points, ongeveer 15 euro, voor moeten neertellen. Eigenaars van een Xbox 360 krijgen bij de Rezurrection map pack ook een Moon Theme (maan thema) en een offici├źle zombies soundtrack. Of dit ook op de PlayStation 3 het geval zal zijn, is nog niet duidelijk.

Wie de Hardened of Prestige Edition van Call of Duty: Black Ops heeft aangeschaft, krijgt de map pack zelfs helemaal gratis. Dit wordt gedaan om de ├ęchte fans te belonen.

Het map pack wordt overigens gratis aangeboden aan eigenaars van de Hardened en Prestige Edition van Call of Duty: Black Ops, als een bedankje aan de hardcore fans voor de steun sinds de launch.

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner