hotness 0
News

Rise of Firstborn viert zijn vierde verjaardag

Gepost door

Mobiele tactics game Rise of Firstborn viert deze maand zijn vierde verjaardag. En omdat dit best bijzonder is voor een live service, wordt daar groots voor uitgepakt.

Wie het spel nu opstart met de nieuwste update, zal zien dat beloningen reeds staan te wachten, al moet je sommige ervan wel verdienen. In het bijzonder Overwhelm, een defensieve uitrustingsset, gaat je tijd kosten, daar je hem niet kunt kopen.

Het ziekenhuis en de barakken kunnen nu level honderd bereiken, terwijl er ook nieuwe skins zijn voor het Alliance Castle. Huisdieren zijn bovendien fundamenteel verbetert, nu ze enhancement bonussen tot level 30 ondersteunen. En dat ga je nodig hebben.

Op 12 mei arriveert namelijk een angstaanjagend nieuw ''monster'': De 4th Anniversary Cake Monster. Je kunt het slechts tijdelijk bevechten, dus wacht niet te lang als je de beloningen niet mis wil lopen.

''Deze verjaardag komt vlak na de Night Queen's Titans,'' vertelt Ryan Ward van eigenaar KIKEYE. ''Maar dat was slechts het begin van de content die gepland staat voor Firstborn in de weken en maanden die gaan komen. We zijn opgewonden om vier jaar van koninkrijken bouwen en verbanden smeden te mogen vieren met deze update en zoveel veranderingen en toevoegingen waar onze community om gevraagd heeft te mogen toevoegen. We hebben grote plannen voor het spel en zullen spoedig meer vertellen over de grote volgende update.''

0 reacties op "Rise of Firstborn viert zijn vierde verjaardag"