hotness 0
News

Roadmap Back 4 Blood toont veel lekkers

Gepost door

Onlangs beloonden wij de zombieshooter Back 4 Blood met een prachtige score. De game van ontwikkelaar Turtle Rock Studios heeft een spel ontwikkeld dat fans van Left 4 Dead zeker zal bekoren en ook voor een langere periode interessant kan blijven. Om dat laatste kracht bij te zetten, heeft de ontwikkelaar een roadmap van 2021/2022 gedeeld.

In deze maand zullen er gratis updates worden doorgevoerd. Het gaat dan om zogeheten Quality of Life-improvements en het oplossen van de grootste bugs. In december komt er onder andere een progressiesysteem voor de offline singleplayer, een veelgevraagde feature. Daarnaast komen er nieuwe supply lines, nieuwe kaarten en een seizoensevenement.

In 2022 vallen vooral een nieuwe coöperatieve modus en nieuwe moeilijkheidsgraad op. In 2022 zal ook het eerste expansion pack genaamd Tunnels of Terror verschijnen. Voor €39,99 kun je een annual pass kopen, waardoor je toegang krijgt tot alle drie de expansion packs die op de planning staan. Je kunt de packs echter ook los kopen. Heb je al de Deluxe- of Ultimate Edition van Back 4 Blood aangeschaft? Dan krijg je gratis toegang tot deze pakketten.

Overigens hoeft niet iedereen in je vriendengroep de portemonnee te trekken. Wanneer één van de spelers in de party namelijk over de DLC beschikt, mag de rest daar op meevaren.

0 reacties op "Roadmap Back 4 Blood toont veel lekkers"