ROBOTICS;NOTES ELITE komt spoedig mét korting

ROBOTICS;NOTES ELITE
2020
niet beschikbaar
nee
PC, Switch, Vita

In slechts drie dagen tijd verschijnt ROBOTICS;NOTES Elite voor PlayStation 4 en Nintendo Switch, terwijl je de game al vannacht op PC kunt downloaden. En hoewel we gewend zijn dat we launch korting krijgen op die laatste, zien we dat nu ook op de consoles.

De grootste besparing zien we bij de Double Pack, die behalve Elite ook DaSH bevat en welke op dezelfde dag verschijnt. Hierop krijg je sowieso $10 korting (hoogstwaarschijnlijk vertaalt zich dat naar € 10,-) ten opzichte van de losse prijzen, maar daar komt nog een 10% korting én een mini-soundtrack bij wanneer je het als PlayStation Plus-lid koopt tussen 16 en 23 oktober.

Op Steam werkt de korting overigens ongeveer hetzelfde, maar daar hoef je geen lid te zijn van een aparte dienst om je extra korting te krijgen en gaat de actie al vannacht van start. In ruil daarvoor is die echter ook al op 20 oktober afgelopen.

Ga je liever enkel voor Elite? Dat kan natuurlijk. Ook dan krijg je korting, zoals je kunt zien in dit overzicht:

  • Switch: 25% korting van 16 tot 23 oktober
  • PlayStation 4: 10% korting voor PS+-gebruikers tussen 16 en 23 oktober
  • Steam: 10% korting van 14 tot 20 oktober

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner