ROCCAT kondigt gaming earbuds aan

Wanneer je regelmaat gebruik maakt van het openbaar vervoer, is het niet ondenkbaar dat je de tijd verdrijft door een game op jouw Nintendo Switch of smartphone te spelen. Maar een game zonder geluid is doorgaans minder amusant en hardop de OST knallen is asociaal. Dus zit er vaak weinig meer op dat een koptelefoon meezeulen of oordopjes van twijfelachtige kwaliteit mee te nemen.

ROCCAT probeert die twee te combineren, met de nieuwe Sun Buds Core gaming earbuds met veel betere geluidskwaliteit dan we van dergelijke hardware gewend zijn. Met een kabel van 1.2 meter Ă©n in-microfoon is het bovendien ook nog bruikbaar in meer situaties dan enkel een videogame, al is dat volgens een persbericht wel een van de focuspunten ervan geweest.

“Of je nou aan het gamen bent, naar muziek luistert of aan het sporten bent, de Syn Buds Core bieden maximaal comfort, gebruiksgemak en een hoge audiokwaliteit”, zei RenĂ© Korte, ROCCAT-oprichter en General Manager van PC Peripherals bij Turtle Beach. “Mobile gaming is al immens en zal alleen nog maar groter worden, dus hebben we de Syn Buds Core ontwikkeld voor ROCCAT fans en gamers die het meeste uit hun oordopjes willen halen. De Syn Buds Core zijn vanwege de duurzaamheid en het gebruik van kwaliteitsonderdelen in combinatie met een toegankelijke prijs van fenomenale waarde.”

De Syn Buds Core zijn bruikbaar op elk apparaat met een 3.5mm-aansluiting, waaronder veel smart devices, de meeste laptops en de Nintendo Switch.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner