hotness 0
News

Rock Band 3 aangekondigd

Gepost door

Uitgever MTV Games heeft onlangs Rock Band 3 officieel aangekondigd. In deze nieuwe editie staan vooral de nieuwe beschikbare instrumenten centraal. Deze zullen uiteraard ook veranderingen in de gameplay met zich meebrengen.

Zo is er de nieuwe gitaar. Deze heeft geen strum bar meer, maar zes echte snaren. In plaats van de vijf gekleurde fret knoppen zijn er nu maarliefst 102 fret knopjes op de gitaar. Dit zal het gitaar spelen nog een stuk echter doen lijken. Daarnaast krijgt het drumstel nieuwe cymbalen ter beschikking. Met het keyboard wordt zelfs een volledig nieuw instrument in de reeks geïntroduceerd. Tenslotte is er ook een MIDI adapter box te koop, waarmee je jouw eigen keyboard kunt aansluiten.

Uiteraard brengt Rock Band 3 ook weer een nieuwe setlist met zich mee. Deze zal bestaan uit 83 nummers. De liedjes die je voor de andere Rock Band spellen hebt gekocht kan je ook in Rock Band 3 Spelen. Een datum voor Rock Band 3 is nog niet vrijgegeven, maar de game zou nog dit jaar gaan verschijnen.

0 reacties op "Rock Band 3 aangekondigd "