hotness 0
News

Rockstar lijkt te werken aan een nieuwe game

Gepost door

Rockstar is weer iets aan het bekokstoven, dat blijkt uit de ruim honderdzestig vacatures die de ontwikkelaar online heeft gezet voor verschillende kantoren. Gamesradar heeft deze vacatures allemaal doorgezocht en de interessantste dingen eruit gehaald.

Helaas is deze informatie gefragmenteerd en als gevolg maakt het nog steeds niet duidelijk maakt waar de Rocksterren mee bezig zijn. We krijgen echter een idee van een richting die ze op lijken te willen gaan. De vacatures hebben het namelijk over ''geavanceerde fysieke en digitale prototype vaardigheden om de funderingen van een asymmetrische coöperatieve stealth-ervaring op te zetten.''

Andere vacatures spreken nog van ''geavanceerde animatiesystemen voor een grote open wereld'', ''physics-based vernietiging'', ''de illusie van een drukbevolkte wereld'', ''liefde en verstand van auto's en de auto-cultuur'', ''begrip en waardering voor straatstijl en -mode''.

Uiteindelijk kan het dus heel kanten op met de nieuwe game van Rockstar. Het kunnen zelfs meerdere games zijn, wat de uiteenlopende vacatures verklaart. Echter kunnen we enkel gissen tot ze zelf hun mond open trekken.

 

0 reacties op "Rockstar lijkt te werken aan een nieuwe game"