hotness 0
News

Rockstar plant grote reclamecampagne voor Red Dead Redemption

Gepost door

Rockstar San Diego's Red Dead Redemption kan rekenen op een grote reclamecampagne. En met groot bedoelt Rockstar nog groter dan die van Grand Theft Auto IV. Neil Stephen, general manager van Rockstar UK, noemt de veelbelovende western zelfs de meest ambitieuze game die de uitgever ooit heeft gekend.

Stephen tegenover MCV: ''Dit is onze meest ambitieuze game tot nu toe en onze grootste release van het jaar. We geven een groter budget uit aan marketing dan we ooit hebben gekend, zodat we verzekeren dat Red Dead Redemption wordt neergezet als een grote triple-A titel.''

Om dit te bereiken zal Rockstar voor de eerste keer in zijn geschiedenis reclames van zijn game in bioscoopzalen vertonen. ''We denken dat het filmische karakter van de game perfect past bij de bioscoop, en we zullen wereldwijd een reclamecampagne uitvoeren om het publiek van Robin Hood, Iron Man 2 en Prince of Persia te bereiken'', zegt Stephen.

Daar blijft het echter niet bij. Zo heeft Rockstar ook deals gesloten met Gamespot, IGN, Microsoft, LoveFilm en YouTube om op die manier Red Dead Redemption nog wat extra in de spotlight te zetten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rockstar hoge verwachtingen heeft van een game die zelfs de volgende blockbuster gamefranchise moet worden.

Red Dead Redemption ligt als alles goed gaat vanaf 21 mei in de Europese winkels. Klik hier voor de pas verschenen trailer.

0 reacties op "Rockstar plant grote reclamecampagne voor Red Dead Redemption"