RollerCoaster Tycoon keert groots terug in 2015; eerste teaser vrijgegeven

RollerCoaster Tycoon World
2015
Construction and management
ja
PC

RollerCoaster Tycoon keert na jarenlange afwezigheid terug. Begin 2015 moet RollerCoaster Tycoon World in de schappen verschijnen voor de PC. Dezelfde ontwikkelaar die de franchise ooit groot maakte staat weer achter het roer, namelijk Atari.

In RollerCoaster Tycoon World spelen de online mogelijkheden een levensgrote rol. Je zult vanzelfsprekend je eigen achtbanen kunnen bouwen, maar door de online mogelijkheden zul je ook blauwdrukken van andere spelers kunnen downloaden. Daarnaast zul je de parken van andere spelers kunnen bezoeken en kun je zelfs met 3 andere spelers online in co-op aan één park werken.

''Vele features in RollerCoaster Tycoon World waren jaren geleden simpelweg niet mogelijk,'', zo laat de baas van Atari Fred Chesnais weten. ''Maar we hebben gretig gebruik gemaakt van de technologische ontwikkelingen om een vermakelijke game-ervaring af te leveren die de franchise waardig is. Dit is de game waar de fans al jaren om vragen.''

Ik weet nog dondersgoed dat ik dag en nacht achtbanen aan het bouwen was, maar ook hoe ik de bezoekers gretig in een plas water gooide wanneer ze het niet eens waren met mijn beleid. Mijn pretpark een dictatuur? Welnee, hoe kom je erbij?

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner