hotness 0
News

Ruim honderd THQ Nordic games zijn nu in de aanbieding bij Fanatical

Gepost door

Uitgever THQ Nordic Games is nog geen grote speler in de markt zoals dat Electronic Arts, Ubisoft en Activision Blizzard dat zijn, maar dankzij een agressieve overnamestrategie is het wel een speler om de gaten te houden. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf wist immers door deze overnames van onder andere JoWood, Dreamcatcher en THQ ruim 120 IP's te vergaren, waarvan we er nu veel terug zien komen in de sale van Fanatical.

Deze sale biedt ons 149 games met kortingen tot wel 80%. Natuurlijk gaan we deze spellen niet allemaal oplijsten, maar we kunnen wel enkele hoogvliegers noemen die we gespot hebben. Hierbij kun je denken aan Spellforce, Giana Sisters, Darksiders, Painkiller, Red Faction en het recent verschenen en bejubelde Battle Chasers: Nightwar. Klik daarom eens hier en neem een zelf een kijkje.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, THQ Nordic Games of de ontwikkelaars van de betrokken games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Ruim honderd THQ Nordic games zijn nu in de aanbieding bij Fanatical"