hotness 0
News

Ruined King verschijnt begin volgend jaar

Gepost door

Ruined King, de eerste game in het League of Legends-universum die ook naar consoles gaat komen, zal begin 2021 verschijnen op Steam, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en de Epic Games Store, met een release op next-gen spoedig erna. Dat maakte Riot Games bekend middels een persbericht.

Voor de gamers die zich nu afvragen of ze direct moeten happen of een beetje geduld moeten hebben, hebben we goed nieuws. De PlayStation 5- en Xbox Series-versies van de games zijn namelijk gratis beschikbaar voor eenieder die de game op de voorgangers heeft gekocht. Zo kun je spelen wanneer je wilt en toch uiteindelijk genieten van de betere versie van het spel.

''Ruined King is een geweldige manier om de wereld van Runeterra uit te breiden voor nieuwe spelers, evenals onze toegewijde League of Legends-fans,'' schrijft Head van uitgever Riot Forge Leanne Loombe. ''Ruined King zal de eerste singleplayer game zijn die het LoL-universum naar zowel consoles als PC brengt. We zijn opgewonden om de duik te nemen in het verkennen van verhalen en kampioenen waar spelers als jaren van genieten en kunnen niet wachten om onze spelers deze reis met ons te zien maken.''

Ruined King wordt gemaakt door het team achter de games Battle Chasers: Nightwar en Darksiders: Genesis, hetgeen direct goede hoop geeft. Spelers verkennen de regio's Bilgewater en Shadow Isles, waar ze een party samenstellen bestaande uit de champions – begin spoilers – Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke – einde spoilers –, waarmee ze in turn-based combat gevechten leveren.
''We konden de kans om met Riot Forge te werken om de epische wereld van Runeterra uit te breiden niet afslaan,'' vertelt Joe Madureira, CEO van ontwikkelaar Airship Syndicate. ''Dit zijn enkele van onze favoriete kampioenen en we kunnen niet wachten om spelers te laten zien hoe we de karakters, wezens en omgevingen van Runeterra tot leven hebben gebracht.''

Wie nu helemaal opgewonden is, kan het beste kalmeren. In het bericht van GameQuarter heeft mogen ontvangen laat men weten dat we pas in december weer meer informatie zullen krijgen. Geduld blijkt dus weer een schone zaak.

0 reacties op "Ruined King verschijnt begin volgend jaar"