Run je eigen team in F1 2020

Met minder dan een maand tot aan de release heeft Codemasters een gloednieuwe mode onthuld van F1 2020, die je in staat stelt om je eigen F1 team op te richten en managen.

Deze nieuwe modus heet My Team en laat je niet enkel een coureur maken, maar ook je eigen deals te tekenen, faciliteiten regelen, activiteiten plannen en interviews doen. Het heeft dus alles in huis om de ultieme F1-ervaring te zijn, zelfs wanneer je niet op het asfalt bent.

Jouw eigengemaakte karakter is, natuurlijk, de ster van dit kersverse team, maar staat er niet alleen voor. Spelers kunnen kiezen uit de rijders van vorig jaar om een partner te kiezen, wiens statistieken zijn gebaseerd op de afgelopen vijf jaar en worden bijgewerkt aan de hand van actuele resultaten. Jouw underdog kan zo onverwacht een toppertje worden.

‘My Team is een modus die bij zowel de community als de studio al een langere tijd op het verlanglijstje stond’ zegt Lee Mather’, F1® Franchise Game Director bij Codemasters. ‘My Team slokt de speler op in de wereld van F1® met een unieke ervaring die inzoomt op de coureur-manager-ervaring. We zijn ervan overtuigd dat onze spelers deze nieuwe feature gaan waarderen.’

‘Het is een leerzame ervaring om te werken met data uit de echte wereld om de coureursstatistieken te ontwikkelen. Deze gaan discussies veroorzaken en we weten dat onze spelers uren bezig gaan zijn met het praten over deze statistieken‘, zegt Paul Jeal, F1® Franchise Director bij Codemasters. ‘We kunnen niet wachten om te zien hoe de statistieken evolueren naarmate het seizoen vordert en wat de impact is in de game.’
 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner