hotness 0
Ryse: Son of Rome
News

Ryse: Son of Rome zal microtransacties hebben in multiplayer

Gepost door

Ryse: Son of Rome zal microtransacties ondersteunen in zijn multiplayer. Spelers zullen op die manier hun multiplayerpersonage van een betere wapenuitrusting kunnen voorzien in deze Xbox One-exclusive van Crytek. De ontwikkelaar meldt wel dat alle multiplayer upgrades ook met het in-game goud te kopen zijn.

Microtransacties: je ben er voor, er tegen of het laat je eerder koud. Crytek heeft alvast beslist om ze in te voeren in zijn Xbox One-exclusive, Ryse: Son of Rome. De microtransacties moeten je als speler toelaten om sneller te levellen in de multiplayer.

In de multiplayer van Ryse: Son of Rome zul je op drie manieren een betere wapenuitrusting kunnen bekomen. Ten eerste door het spel te spelen en in-game geld te verdienen, ten tweede door echt geld neer te tellen via microtransacties, en ten derde door beide manieren te combineren.

Crytek vertelde tijdens Gamescom het volgende over de microtransacties in de multiplayer:

De vooruitgang die een speler kan maken in de multiplayer van Ryse: Son of Rome is gebaseerd op wapenuitrusting. Door het spel te spelen verdien je in-game goud waarmee je een Loot Pack kunt kopen. Die komen voor in de niveaus Bronze, Silver en Gold. Wie het geduld niet heeft om de nodige uren aan de multiplayer te besteden kan de Packs ook met echt geld kopen. Wie net dat beetje in-game goud te kort heeft voor die felbegeerde Gold Pack kan overigens betalen met de in-game munt en de rest gewoon bijleggen met echt geld.

Ryse: Son of Rome zou ook een gevarieerde multiplayer bieden die beantwoordt aan de noden van elke speler. Er zijn levels waar je eerder experience kunt grinden, en andere waar er meer goud te rapen valt.

Cryteks Xbox One-exclusive is een launch title voor Microsofts Next-Gen. In de Benelux zullen we er dus wel nog even op moeten wachten.

0 reacties op "Ryse: Son of Rome zal microtransacties hebben in multiplayer"