hotness 0
News

's Nachts op Pokémon jagen was bijna heel verkeerd afgelopen voor twee jonge Amerikanen

Gepost door

Sinds de release van Pokémon: GO vliegen je de verhalen om de oren en het is soms dan ook moeilijk om te controleren welke verhalen waargebeurd zijn en welke in het rijk der fabelen thuishoren. Onderstaand bericht behoort echter tot de eerste categorie.

In Amerika zijn twee jongens van zestien en negentien jaar namelijk met de schrik ontkomen aan een gek met een geweer tijdens een nachtelijke speelsessie met Pokémon: GO. Het duo had hun auto geparkeerd voor een huis in de hoop enkele van de felbegeerde monstertjes te vinden, maar trok hierbij de aandacht van de bewoner.

De bewoner, die het verdacht vond dat de auto om half twee in de nacht voor zijn huis geparkeerd stond, zag zichzelf geroepen om zijn vuurwapen te grijpen en de jongens te benaderen. Wat hierna gebeurd is, is niet geheel duidelijk, daar verhalen van de jongens en de schutter niet overeen komen, maar de man heeft naar eigen zeggen de jongens gesommeerd om zich niet te bewegen.

Omdat de jongens schrokken, maakten ze zich klaar om weg te rijden, wat voor de man, die op dat moment voor de auto stond, aanleiding was om het vuur te openen. Hierbij heeft hij de jongens gelukkig niet geraakt, maar van de auto kan niet hetzelfde worden gezegd. Of er aanklachten zullen volgen is op dit moment niet bekend, maar opvallend is dat het verhaal van de schutter vrijwel onmogelijk kan kloppen, daar de kogelgaten zich aan de achterzijde van de auto bevinden en hij naar eigen zeggen voor de auto stond toen hij schoot.

0 reacties op "'s Nachts op Pokémon jagen was bijna heel verkeerd afgelopen voor twee jonge Amerikanen"