hotness 0
News

Sairento VR verlaat Early Access en komt naar Oculus Rift en PSVR

Gepost door

Gamers maken met regelmaat grappen over games die door ontwikkelaars gedumpt zijn in Early Access, maar vervolgens vergeten lijken te worden door slechte feedback of tegenvallende verkopen. Gelukkig zijn er echter ook games die uiteindelijk wel een volledige release krijgen.

Een van die games is Sairento VR, een van de hoogst gewaardeerde VR-games op Steam van 2017. In deze cyber ninja simulator baan je een weg door de tien levels van het verhaal, terwijl je jouw karakter alsmaar sterker en sterker maakt. En eens je vertrouwen hebt in je kunnen, kun je deze vaardigheden op de proef stellen in de online multiplayer.

Met de volledige release komt Sairentou niet enkel naar de HTC Vive die in Early Access ondersteunt werd, maar ook naar de Oculus Rift. Hierop ondersteunt het tevens de Oculus Touch, zodat de immersie compleet is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ontwikkelaar Mixed Realms hier trots op is, hetgeen ze niet onder stoelen of banken steken in hun persbericht:

''Dertien maanden geleden lanceerden we Sairento VR als een Early Access-titel op Steam en afgelopen jaar waren we een van de bestverkopende VR-titels op dat platforum,'' aldus Aldric Chang, CEO van Mixed Realms. ''We zijn ver gekomen sinds we oorspronkelijk begonnen, een reis die niet mogelijk zou zijn zonder de ondersteuning van fans en onze partners. We zijn ze zeer dankbaar. Vooruitkijkend zal Sairentou overgezet worden naar de PSVR terwijl we beginnen met de ontwikkeling van onze tweede game.''

Wanneer de game precies bezitters van de VR-bril van Sony komt verblijden is nog niet gezegd, maar zodra hier meer over bekend is, zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

 

 

0 reacties op "Sairento VR verlaat Early Access en komt naar Oculus Rift en PSVR"