hotness 0
News

Sapiens laat zich zien, is volgende week speelbaar

Gepost door

Games waarin je jouw eigen beschaving opbouwt zijn niet bepaald zeldzaam, maar waar je in games als The Settlers, Age of Empires en Civilizations ziet hoe jouw beschaving collectief nieuwe tijdperken bereikt, pakt Sapiens het anders aan.

In deze game begeleidt je de eerste mensen op een vele kleinere schaal. Verzamel voedsel, zie ze groeien en help ze bij het opzetten van de eerste beschaving. Geef jouw inwoners een taak en zie hoe ze door samen te werken kunnen groeien en groeien, waarmee de game toegankelijk is voor nieuwkomers, maar genoeg diepgang heeft voor veteranen.

Games als deze laten je meestal op grote schaal ingrijpen, maar Sapiens houdt het bewust kleiner. Elk karakter heeft zijn eigen humeur en wensen en je kunt hier gehoor aan geven door jouw dorpje tot in het kleinste detail aan te passen aan jouw visie. Geen kant en klare kerken en boerderijen hier, maar elke muur die je zelf moet plaatsen.

Doe je dit goed? Dan kun je verder groeien in de tech tree en de levensstandaard van jouw volk verhogen. En dat kun je volgende week al doen, daar Sapiens zal deelnemen aan de volgende Steam Next Fest.

0 reacties op "Sapiens laat zich zien, is volgende week speelbaar"