hotness 0
News

Sexminigame werd bijna geschrapt in God of War III

Gepost door

Elke God of War in de serie heeft tot nu toe een sexminigame gehad, dus was het geen verrassing toen bleek dat God of War III er ook één heeft. Toch scheelde het niet veel of de sex minigame was geschrapt.

Stig Asmussen, director van de game, vertelt aan UGO dat er discussie was tussen hem en een aantal schrijvers over de terugkeer van de sex scène. Asmussen had net als de schrijvers zo zijn twijfels over de toevoeging, zoals of het wel zin heeft om zo'n mini-game er opnieuw in te stoppen. Waarom dan hetzelfde doen bij de vorige drie delen? ''Om de mannelijkheid van Kratos' karakter aan te tonen'', vertelde Asmussen. Sex in God of War III zou echter alleen terugkeren als de scène een betekenis zou krijgen in het verhaal.

Zo gezegd zo gedaan. Volgens Asmussen zul je dus niet opeens in een hoekje sex met iemand hebben. ''Het is iets wat je de weg wijst door het verhaal.''

In de God of War sexminigames moet je als speler traditioneel getrouw een knoppencombinatie goed uitvoeren. De beloning is een grote hoeveelheid Red Orbs en een bedankje van de dames.

0 reacties op "Sexminigame werd bijna geschrapt in God of War III"