hotness 0
News

Shadow of the Tomb Raider lekt vroegtijdig uit, inclusief nieuwe trailer

Gepost door

Je gamerelease vandaag de dag nog geheim houden is een bijna onmogelijke opgave voor de meeste grote uitgevers. Niet enkel moet je opletten dat je personeel het nieuws niet aan de hoogste bieder verkoopt, maar fans zelf zoeken ook driftig naar informatie, iets wat Square Enix gisteren maar weer eens aan den lijve ondervond toen informatie over de nieuwe Tomb Raider gelekt werd.

Fans van de brunette bestudeerden de broncode van de Tomb Raider-website en ontdekten hier een hoop informatie die nog niet officieel naar buiten was gebracht. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de opvolger van Rise of the Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider zal gaan heten.

Verder zou de website code bevatten die erop wijst dat de game op 14 september 2018 verschijnt en zou er vermeld staan dat op 27 april 2018 meer informatie over de pre-order bonussen en special edition(s) de wereld in zou worden gestuurd.

Verder wordt geschreven dat alle drie de versies, PC, Xbox One en PlayStation 4, op dezelfde datum verschijnen, wat betekent dat er dit keer geen sprake is van tijdelijke exclusiviteit. Helaas wijst dit er ook op dat Shadow of the Tomb Raider, althans voorlopig, niet naar Nintendo Switch komt.

Geruchten van deze aard zijn natuurlijk niet ongebruikelijk, maar slechts zelden geloofwaardig. Twitteraar Nibel deelde echter bewijs van de broncode. Bovendien dood bovendien eerder vandaag een video op die een gedeelte van de informatie bevestigd. Deze video is opgenomen met een smartphone en toont een reclame die voor een film speelt. Deze had vermoedelijk nog niet aan het publiek getoond moeten worden.

0 reacties op "Shadow of the Tomb Raider lekt vroegtijdig uit, inclusief nieuwe trailer"