hotness 0
News

Shadow Warrior 3 zal worden getoond in de Devolver Digital Direct

Gepost door

Shadow Warrior: mocht je deze serie niet kennen dan verwacht je wellicht een spel waarin sluipen centraal staat. Waar routes door de struiken en schaduwen je dichter bij de vijand brengen en je trouwe mes een keel doorsnijdt voor deze lucht door kan laten. Houd dit even vast, voeg hier een vat adrenaline aan toe, haal het sluipen weg en verruil je mes voor een shotgun en je begrijpt waar dit naartoe gaat.


Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben Shadow Warrior 3 aangekondigd. “We zijn meer dan enthousiast om Shadow Warrior-fans een nieuwe ervaring te bieden en we kunnen niet wachten om de nieuwe features aan ze te tonen. We willen er zeker van zijn dat onze snelle schietactie, messcherp melee-geweld en spectaculair parcours het adrenalinegehalte hoog houdt en de zintuigen scherp” laat Game Director Kuba OpoĊ„ noteren.

“We vergeten niet waar Flying Wild Hog is begonnen en hopen dat Shadow Warrior 3 voelt als thuiskomen voor de fans die al zo lang met ons zijn. Ook kunnen we niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met Lo Wang, onze gevatte held met een tong even scherp als zijn katana. Shadow Warrior 3 brengt hem in aanraking met een gevaar dat misschien wel te groot voor hem is.”

Hieronder is de teaser zichtbaar. Lo Wang maakt hierin zijn weg naar de gameplay trailer die wordt onthuld tijdens de Devolver Direct op 11 juli.

           

0 reacties op "Shadow Warrior 3 zal worden getoond in de Devolver Digital Direct"