Shiny Pokémon verschijnen in Pokémon: GO field research

Pokémon: GO
2016
niet beschikbaar
ja
iPhone

In een poging om Pokémon: GO nieuw leven in te blazen, introduceerde ontwikkelaar Niantic recent een nieuw element in de game: Research. Hierin moet je taken volbrengen om voorwerpen, Stardust en random encounters met Pokémon te verdienen. En naar het schijnt kunnen dit ook Shiny-varianten zijn.

Een Redditor genaamd Ruthvyn rapporteerde afgelopen week dat hij als beloning voor het volbrengen van de vang tien Pokémon-opdracht een random encounter met Magikarp kreeg. Deze Magikarp was echter niet de reguliere rode variant, maar de felbegeerde gouden versie. Op dit moment was het nog niet bekend dat Pokémon die verschijnen via Field Research ook een andere kleur konden hebben, wat Ruthvyn ertoe aanzette om dat wereldkundig te maken. En zoals je kon verwachten gingen mensen hierna experimenteren.

Gebleken is dat eens een Pokémon shiny is tijdens een random encounter, hij dit ook blijft. Mocht je dus geen Pokéballs meer hebben en daardoor de encounter moeten ontvluchten, dan kun je hierna gewoon weer je gouden vis tegemoetzien als je nieuwe ballen hebt aangeschaft. Je vrienden hebben echter waarschijnlijk niet zoveel geluk. Andere Redditors, evenals vrienden van Ruthvyn, rapporteren namelijk dat hun beloning niet zo bijzonder was.

Zelfs wanneer de spelers de opdracht via dezelfde Pokéstop krijgen en het op dezelfde dag volbrengen, krijgen ze niet dezelfde beloning. Net zoals het vinden van echt goud is dus een hoop geluk vereist om de felbegeerde vis aan je verzameling toe te kunnen voegen.

Bron: Reddit

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner