hotness 0
News

Sifu passeert de mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren

Gepost door

Retemoeilijke brawler Sifu is meer dan 1 miljoen keer verkocht. Dit maakt Sloclap bekend middels een bericht aan de pers.

Dat dit niet voor niets is, kun je wel zien aan de hoge scores die de pers aan de game gaf. Scores waar Sloclap terecht mee wil pronken middels een nieuwe accolades video. Tegelijkertijd gebruikt het die ook om nog wat meer statistieken vrij te geven. Zo leren we dat gamers al meer dan 10 miljoen uur in het spel gespendeerd hebben en pas 150.000 het spel hebben weten uit te spelen.

"We zijn ontzettend blij met het ontvangst van Sifu door zowel fans als pers," zegt Sloclap's Pierre Tarno in een persbericht. “We wilden een authentiek kungfu-actiespel maken dat een eerbetoon was aan onze favoriete kungfu-films. We zijn onze fans over de hele wereld dankbaar, maar we zijn vooral vereerd door het ongelooflijke ontvangst die de game in China heeft gehad. Onze interne maatstaf voor succes was hoe goed de game daar werd ontvangen en wetende dat fans in China het grootste segment van onze verkoop buiten Noord-Amerika zijn en dat de positieve recensies van Chinese critici veel voor ons betekenen.”

0 reacties op "Sifu passeert de mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren"