hotness 0
News

Six Devils van Brave Nine zijn voor een maand te spelen in Triple Fantasy

Gepost door

Liefhebbers van de strategy RPG Brave Nine en de tactical card RPG Triple Fantasy kunnen hun geluk niet op. Vanaf vandaag tot 31 januari loopt in Triple Fantasy een evenement, waarbij je makkelijker de ''six devils'' van Brave Nine kunt krijgen.

De “six devils” zijn Alec, Granhildr, Refithea, Celia, Nartas, en Angelica. Hoewel ze al langer op kaarten staan is de kans dat je ze deze maand weet te bemachtigen veel groter. Wanneer je level 10 haalt in Triple Fantasy, krijg je bijvoorbeeld één van de zes kaarten als bedankje. Op Facebook vind je meer informatie over deze actie.

Triple Fantasy is een tactical card RPG met pixel graphics zoals die vroeger vaker te zien waren in de gouden tijd van de JRPG. Je kunt spelen tegen de AI en tegen andere spelers. De damage en skill effects worden vermenigvuldigd naarmate een veldslag voortduurt.

Beide games vallen onder de vleugels van uitgever NEOWIZ, een Koreaanse game-uitgever die eerder titels als FIFA Online, Battlefield Online en Age of Conan heeft gepubliceerd.
 

           

0 reacties op "Six Devils van Brave Nine zijn voor een maand te spelen in Triple Fantasy"