hotness 0
News

Sla wat Virtual Reality-games in met IndieGala's Virtual Reality XIX-bundel

Gepost door

Virtual Reality mag dan wel nog redelijk nieuwe technologie zijn, maar zowel grote als kleinere ontwikkelaars hebben het al volledig omarmt. Er is dan ook geen tekort aan indie-spellen op platformen als de Oculus Rift en HTC Vive.

Een stapel van deze spellen is door IndieGala verzameld en gebundeld in alweer de 19de Virtual Reality-aanbieding van de website. Voor slechts $1, exclusief BTW, krijg je zo al drie games: airRevo VR, Just VR Slingshot Target Practice en Journey to Alien Worlds.

Nu begrijpen we natuurlijk dat drie games niet een bijster indrukwekkende bundel is. Gelukkig is dit dan ook enkel de eerste tier. Wie namelijk bereid is om $3,99 exclusief BTW te lappen, krijgt naast drie bovengenoemde games ook The Broken Seal, TimeLock VR, VR Crane Master, Bullet VR, Bits n Bullets, Balls! Virtual Reality Cricket, Sword and Shield: Arena VR en 10 IndieGala Gold.

Zit hier iets bij dat je nieuwsgierigheid geprikkeld heeft? Dan kun je hier klikken om naar de store page te gaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de betrokken uitgevers, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Sla wat Virtual Reality-games in met IndieGala's Virtual Reality XIX-bundel"