Slayaway Camp en diens DLC zijn nu fors in prijs verlaagd

Slayaway Camp
25/10/2016
niet beschikbaar
nee
PC

Waarschijnlijk heb je nog nooit van Slayaway Camp gehoord. En dat is zonde, want als we critici als Jim Sterling en Eurogamer mogen geloven, moet de game ontzettend goed zijn. Daarom willen we even onder de aandacht brengen dat het spel nu is afgeprijsd.

Normaal gesproken kost deze indie-titel je € 8,99, waar op zich al niets van te zeggen is. In de nog altijd lopende winter sale van Steam krijg je echter nu 60% korting, waardoor je slechts € 3,59 hoeft neer te leggen voor een exemplaar van de game.

Maar dat is nog niet alles. Ook de vier DLC-packs voor het spel krijgen een korting van 33%, waardoor ze gezamenlijk € 5,99 kosten, in plaats van € 7,99. Voor de prijzen van de individuele packs of om de aankoop te doen, kun je hier klikken om doorverwezen te worden naar de Steam-pagina.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Blue Wizard Digital, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner