hotness 0
News

Sleeping Dogs gratis op Xbox 360

Gepost door

Microsoft's Games With Gold-programma zal deze maand Sleeping Dogs en Lara Croft: Guardian of Light bevatten. Bezitters van een Xbox 360 die daarnaast ook een Xbox Live Gold-account hebben, zullen deze games dus gratis kunnen downloaden.

Sleeping Dogs is een open wereld actie-avontuur game die zich afspeelt in Hong Kong. De game focust zich op undercover operaties. Origineel verscheen de game in augustus 2012, waardoor het meteen de nieuwste game is die ooit is weggeven in het Games With Gold-programma. Normaal kun je Sleeping Dogs kopen voor €19,99. Tot 15 januari is het echter mogelijk om de game gratis te downloaden wanneer je over een Xbox Live Gold-account beschikt.

Vanaf 16 januari tot en met 31 januari is het mogelijk om gratis Lara Croft: Guardian of Light te downloaden. In deze game heeft Lara Croft de hoofdrol, zij kwam recentelijk nog voor in Tomb Raider. Deze actie game is normaal te verkrijgen voor €14,99.

De gratis games die worden aangeboden in Games With Gold zijn nu enkel Xbox 360 titels. Microsoft heeft echter al aangegeven dat het programma ook door zal gaan op Xbox One. Informatie hierover zal verschijnen in 2014.

0 reacties op "Sleeping Dogs gratis op Xbox 360"