hotness 0
News

Sleeping Dogs krijgt vijf nieuwe DLCs in Q1 van dit jaar

Gepost door

Square Enix weet alvast hoe ze haar fans moet verwennen. Haar sandbox-game Sleeping Dogs krijgt namelijk niet minder dan vijf downloadable content pakketten dit kwartaal. Drie ervan brengen nieuwe kleren voor Wei Shen, maar van twee DLCs is zeker dat ze ook nieuwe missiecontent zullen bevatten.

Sleeping Dogs is het onverwachte succes van ontwikkelaar Square Enix voor 2012. De GTA-achtige game die zich afspeelt in Hong Kong, blijft maar verrassen. De ontwikkelaar maakte bekend dat het spel maar liefst vijf DLCs zal krijgen tussen nu en april.

Alle pakketten breiden de kledingkast van Wei Shen uit, maar twee DLCs zullen ook nieuwe missies brengen. De DLCs die dit kwartaal al uitkwamen of die we nog voor Sleeping Dogs mogen verwachten zijn:

YEAR OF THE SNAKE:
In deze DLC vervoegt Wei Shen de politie van Hong Kong om het op te nemen tegen een apocalyptische sekte met de naam de “Cult of the Snake”. Het wordt een race tegen de klok om de sekte te stoppen voor hun Dag des Oordeels nadert. Deze DLC belooft nieuwe outfits, vaardigheden en wapens, waaronder traangas en tasers.

MOVIE MASTERS PACK:
Deze DLC brengt drie krachtige outfits waaronder de Vigilante, de Unknown Warrior en de Bronze Warrior. Kies je garderobe en word de Kungfu held die Hong Kong nodig heeft.

WHEELS OF FURY:
Dr Tang heeft een manier gevonden om de andere Triade-bendes te overklassen in de drugssmokel: een gepantserde en bewapende supercar met de klinkende naam ‘DZS-90’. In deze DLC neem je het stuur van deze monsterbolide om missies te voltooien. Per geslaagde missies krijg je nieuwe onderdelen om de DZS-90 verder op te waarderen.

LAW ENFORCER PACK:
Wie altijd al een politieagent heeft willen zijn, vind zeker zijn gading met deze content: een nieuw wapen, twee politie-outfits en vijf politievoertuigen staan tot je beschikking.

MONKEY KING PACK:
In deze DLC kun je de vorm aannemen van de mythisch Sun Wukong, de Apenkoning, en bestrijd je de kwade geesten van Hong Kong.

0 reacties op "Sleeping Dogs krijgt vijf nieuwe DLCs in Q1 van dit jaar"