hotness 0
News

Sniper Elite 3 vanaf 27 juni verkrijgbaar op PC

Gepost door

Sniper Elite 3: Afrika is vanaf 27 juni verkrijgbaar op PC. Consolegamers moet iets langer wachten, op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 lanceert het derde deel in de serie namelijk op 1 juli. Sniper Elite 3 kost €49,99 op de next-gen consoles en €39,99 op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Er komt tevens een Collector's Edition beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One voor €69,99. Wanneer je deze editie aanschaft, krijg je de game binnen in een steelcase in de vorm van een ammunitiedoos. In deze doos zitten codes voor drie DLC-pakketten samen met skins en wapens. Ook bevat de Collector's Edition dogtags, een dossier, een laserpen in de vorm van een kogel en een Sniper Elite 3-schietschijf.

Mensen die Sniper Elite 3 pre-orderen krijgen gratis een extra missie genaamd 'Hunt the Grey Wolf'. In deze missie moet de speler Hitler vermoorden in het dorpje Tobruk. Er loopt daar echter ook een dubbelganger rond, waardoor je er eerst achter moet komen welke van de twee de echte Hitler is. Hunt the Grey Wolf is meerdere malen te spelen, aangezien de locaties van de doelwitten elke keer veranderen.

0 reacties op "Sniper Elite 3 vanaf 27 juni verkrijgbaar op PC"