SOEDESCO stelt fysieke releases uit vanwege coronavirus

SOEDESCO, een Nederlandse uitgever van games als Teslagrad en Owlboy, zal vanwege het coronavirus de fysieke release van enkele games uitstellen voor onbepaalde tijd. Dit heeft het bedrijf laten weten middels een verklaring aan de pers.

Hans van Brakel, Executive Manager bij SOEDESCO vertelt: ''Door recente ontwikkelingen in de markt die we niet in de hand hebben, hebben we het moeilijke besluit genomen om sommige fysieke releases uit te stellen naar een later tijdstip. De wereldwijde crisis heeft een grote impact op de logistiek, wat het moeilijk maakt om fysieke games de maken, verzenden en verkopen. Echter, de digitale releases zullen doorgaan als gepland.''

In de begeleidende verklaring laat men weten dat voor nu twee games zijn getroffen door deze koerswijziging. Het betreft de Switch-versie van Adam's Venture en alle drie de console-versies van Monstrum. De games hadden nog geen releasedates, fysiek of digitaal, maar voor de tweede zal dit volgens de woordvoerder wel spoedig volgen.

 

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner