hotness 0
News

Someday You'll Return krijgt een deprimerende launch trailer

Gepost door

Te midden van deze deprimerende tijden verschijnt vandaag Someday You'll Return: een psychologische horror-game die je lockdown-depressie een trap na geeft. Natuurlijk kon de launch trailer dus niet anders zijn.

Voor wij die de game gaan spelen, mag de release dan misschien wel de start van een angstaanjagend, deprimerend en duister avontuur zijn, maar voor CBE Software is het een schitterende gebeurtenis. Immers is deze game de vrucht van vijf jaar hard werken.

''Vijf jaar geleden kwamen Lukas Medek (mede-oprichter CBE Software) en ik op een idee,'' vertelt oprichter Jan Kavan. ''We wilden ons volgende spel maken in ons Tsjechische vaderland en het bevolken met lokale legendes en folklore om de wereld te tonen die wij ervaarden als kinderen. We wilden gamers laten ervaren hoe het is om door de prachtige natuur van ons land te lopen terwijl je de Jungian psychologische horror ervaart.

Het heeft vijf jaar geduurd sinds dat besluit om Someday You'll Return, een spel over familie, thuis en relaties, maar ook de angsten die we allen met ons meedragen, naar jullie toe te brengen. We hopen dat jullie ervan gaan genieten.''

           

0 reacties op "Someday You'll Return krijgt een deprimerende launch trailer"