hotness 0
News

Sonic krijgt zijn eigen Monopoly-editie

Gepost door

Na onder andere Mario, The Legend of Zelda en Fortnite mag ook Sonic the Hedgehog in oktober zijn eigen draai geven aan Monopoly. En Hasbro heeft daarom nu wat details vrijgegeven.

Zoals je allicht al kon verwachten, gaan we dit keer niet het bord rond als een auto of vingerhoedje. In plaats daarvan spelers kiezen voor Sonic, Tails, Knuckles en Amy, welke ieder hun eigen unieke gaven hebben. Zo kan de speler met Sonic een dubbele afstand afleggen wanneer hij hetzelfde rolt met beide dobbelstenen. Elke speler die hij hierbij passeert, verliest bovendien ringen, welke dienen als de munteenheid in het spel. En mocht hij daarbij start passeren, dan moet hij een Boss Battle voeren voor speciale bonussen of straffen.

Met ringen kun je locaties kopen in deze Monopoly, welke fans ongetwijfeld zullen herkennen uit de games. Onder andere Speed Highway en Chemical Plant zullen namelijk de revue passeren. En dit is slechts een handjevol voorbeelden van de nieuwe mechanics die deze versie introduceert.

0 reacties op "Sonic krijgt zijn eigen Monopoly-editie"