hotness 0
News

Sony aast op digitaal management systeem voor tweedehands games op de PlayStation 4?

Gepost door

Tweedehands games zijn actueel. De Xbox One zou ze niet afspelen, Microsoft zou enkele sluwe tactieken hebben bedacht om de tweedehands markt de kop in te drukken en retailers zouden afspraken hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat tweedehands games minder aantrekkelijk zijn om aan te schaffen. Sony lijkt buiten schot te blijven en dat zorgt ervoor dat mensen denken dat Sony slim lijkt in te spelen op het hele gebeuren. Dit zorgt voor verkeerde gedachtes rond Sony volgens Geoff Keighley.

Geoff Keighley denkt dat Sony momenteel aan het zoeken is naar een manier om digitale rechten te verkrijgen rond het managen van de verkoop van tweedehands games. Hij laat weten dat het hem verbaasd dat we niet veel horen van ontwikkelaars en hun kijk op de zaak. De console bedrijven worden in de rol van slechterik gedreven. Microsoft krijgt op het moment de meeste klappen. Sony daarentegen wordt gezien als een prins op het witte paard welke tweedehands games niet lijkt te verbieden. Gebaseerd op hetgeen Keighley heeft gehoord lijkt het erop dat dit niet helemaal klopt, omdat hij denkt dat ontwikkelaars niet toestemmen dat het ene systeem iets kan en het andere dit niet kan.

Er rest nog hoop dat Sony wel aan de verwachtingen voldoet, door te stellen dat Sony schrikt van de negatieve reacties richting Microsoft, waardoor ze overstag gaan. 

0 reacties op "Sony aast op digitaal management systeem voor tweedehands games op de PlayStation 4?"