hotness 0
News

Sony bevestigt NBA 2K16 en Gone Home als Playstation Plus-games van juni

Gepost door

Het duurde wat langer dan normaal, maar blijkbaar lag dit niet aan het beslissen over welke games Sony gratis weg zou gaan geven met PlayStation Plus in juni. Met NBA 2K16 en Gone Home wordt de lek van een tijdje geleden namelijk bevestigd.

NBA is misschien wel de beste sportgame van vorig jaar en groeit ieder jaar aan populariteit. Nieuwe spelers worden aan de hand genomen in My Career en de vele online modi zijn na wat opstartproblemen nu goed te spelen.

Gone Home is de andere titel voor de PlayStation 4 en is een totaal andere ervaring. De game is een narratieve adventuregame in een verlaten huis. Ontwikkelaar The Fullbright Company heeft genoeg lof gekregen voor deze verhalende game, dus hij is zeker het checken waard.

De PlayStation 3 krijgt verder de zwart-wit driedimensionale puzzelgame Echochrome en de horrorgame Siren Blood Curse, die is verdeeld in twaalf episodes. De PlayStation Vita krijgt tot slot nog PSP-topper God of War: Chains of Olympus en Little Deviants die draait om dertig minigames.

Tot slot is het opvallend dat onderstaande afbeelding op Playstation Blog een nog onaangekondigde sale laat zien. Abonnees krijgen tot zestig procent korting op Far Cry: Primal, Just Cause 3, Uncharted: The Nathan Drake Collection en Batman: Arkham Knight.

 

0 reacties op "Sony bevestigt NBA 2K16 en Gone Home als Playstation Plus-games van juni"