hotness 0
News

Sony brengt diens games naar het witte doek

Gepost door

Door de Ratchet & Clank-film uit 2016 en de al jaren in productie zijnde Uncharted-film was al te merken dat Sony ambities had om zijn game-IP's uit te breiden naar andere media. Die plannen komen nu echter in een stroomversnelling met de vorming van PlayStation Productions.

PlayStation Productions is een nieuwe tak van het bedrijf, dat zich focust op het produceren van films en televisieseries gebaseerd op games van Sony. Hierbij kun je denken aan de bovengenoemde series, maar ook bijvoorbeeld God of War, Syphon Filter, Days Gone, The Last of Us, Twisted Metal en Heavenly Sword.

Door films en series te maken die gebaseerd zijn op bestaande en geliefde series, kan PlayStation Productions profiteren van de fans die hun creaties hoe dan ook gaan kijken. Andersom kunnen de films of series interesse wekken bij zij die nog niet bekend zijn met het bronmateriaal, wat op de lange termijn goed is voor de verkoopcijfers. Welke IP's als eerste omgevormd gaan worden is nog niet onthuld, maar laten we hopen dat we niet te lang in spanning hoeven af te wachten.

0 reacties op "Sony brengt diens games naar het witte doek"