hotness 0
News

Sony grijpt in: geen Cyberpunk 2077 meer in PlayStation Store

Gepost door

De soap rondom het spel Cyberpunk 2077 lijkt vormen aan te nemen waar menig scriptschrijver van soapseries een puntje aan kan zuigen. Na de release van het langverwachte spel bleek al snel dat de verwachtingen voor de PS4- en Xbox One-versie van het spel niet konden worden ingelost. Het spel was grafisch erg instabiel en ook de bugs vlogen je om de oren. Inmiddels heeft ontwikkelaar CD Projekt RED de optie gegeven om je geld terug te vragen, maar ook dit bleek niet zo makkelijk als het leek.

Het Poolse bedrijf is inmiddels druk bezig met het ontwikkelen van patches om het spel op niveau te brengen. Veel spelers willen hier echter niet op wachten en vragen hun geld terug. Dit levert inmiddels zoveel gedoe op, dat Sony het heft in eigen handen heeft genomen: Cyberpunk 2077 is voorlopig niet te downloaden via de PlayStation Store.

Omdat Sony Interactive Entertainment een hoge kwaliteit nastreeft en dat met Cyberpunk 2077 niet kan bieden, gaat het iedereen die het spel heeft aangeschaft zijn geld terug geven als hierom gevraagd wordt. Tot nadere berichtgeving wordt het spel verwijderd uit de PlayStation Store. Wanneer de ontwikkelaar haar zaakjes op orde heeft, zal waarschijnlijk de game weer in de Store worden gezet.

0 reacties op "Sony grijpt in: geen Cyberpunk 2077 meer in PlayStation Store"