hotness 0
News

Sony komt met PlayStation Rewards

Gepost door

 Sony Computer Entertainment America heeft vandaag een nieuwe klantvriendelijke service aangekondigd: PlayStation Rewards. Met deze dienst, die overigens speciaal voor de trouwe PlayStation-gamer ontwikkeld is en volledig gratis zal zijn, kan je exclusieve content verkrijgen door actief op je PlayStation 3 te spelen.

Zo zijn er ondermeer PSN avatars, dynamische thema’s en exclusieve PlayStation Home content te verdienen. Daarnaast zullen gebruikers kunnen deelnemen aan tal van wedstrijdvragen waarmee interessante prijzen te winnen zijn, zoals een trip naar Las Vegas.
In PlayStation Rewards zullen drie verschillende rangen te onderscheiden zijn: “Select,” “Pro,” en “Legendary.” Door het spelen van nieuwe games, het gebruiken van andere services als PlayStation Network en het deelnemen aan enquêtes kun je stijgen in rang.
 
Sony heeft aangegeven dat deze service voorlopig alleen in Amerika beschikbaar zal zijn. PlayStation Rewards is gepland voor een release in de lente van volgend jaar. Naar aanloop zal er wel een bèta beschikbaar zijn, welke invite-only is. Als de service in zijn opzet slaagt, is de kans groot dat we ooit deze service in Europa kunnen verwelkomen.

0 reacties op "Sony komt met PlayStation Rewards"