hotness 0
News

Sony kondigt PlayStation+ aan

Gepost door

Sony heeft gisteren tijdens haar persconferentie PlayStation+ aangekondigd. De service, die mensen die zich er voor inschrijven vooral extra content zal geven, zal eind deze maand beschikbaar worden gesteld. De gamers die meteen overstag gaan krijgen zelfs een cadeautje.

De service zal gamers de optie geven om PS3 en PSN titels, evenals PS One klassiekers gratis in ontvangst te mogen nemen voor een aangewezen periode en kosten per maand. Volgens CEO Jack Tretton zal de service ''hundreds of dollars worth of value'' utidelen, met als klapper op de vuurpijl het cadeautje voor de snelle handelaars. De gamers die de service namelijk aan het begin van de maand aanvragen, zullen gratis Wipeout HD, een inFamous 2 probeersel en Rally Cross mini in ontvangst mogen nemen.

De gamers die zich voor de service aanmelden zullen verder onder andere avatars, DLC, map packs, korting, eerdere toegang tot dingen, automatische content download & updates en Qore krijgen. De service zal vanaf 22 juni beschikbaar zijn.

0 reacties op "Sony kondigt PlayStation+ aan"