Sony licht een tipje van de E3-sluier

De Electronic Entertainment Expo, het grootste evenement op het gebied van gaming, is tegen deze tijd volgende maand in volle gang. Talloze games zullen in slechts enkele dagen worden onthuld, voorzien worden van een nieuwe trailer of gameplay-video of anderzijds ter sprake komen. De hoogtepunten zijn echter toch wel de persconferenties van uitgevers als Microsoft, Ubisoft en natuurlijk PlayStation.

Gamers hadden stiekem hoop dat die conferentie dit jaar de PlayStation 5 zou gaan bevatten, maar alle aanwijzingen die daar tot nu over opgedoken zijn bleken vals of onbetrouwbaar te zijn of wezen op een releasedate in de wat latere toekomst. En nu heeft ook SIE CEO Shawn Laydon tijdens de PlayStation podcast te kennen gegeven dat we geen nieuwe hardware hoeven te verwachten tijdens de show.

Wat we wel gaan zien is een show die vooral zal draaien om vier titels, te weten Death Stranding, Ghosts of Tsushima, Spider-Man en The Last of Us 2. Deze zullen worden voorzien van nieuwe beelden en er zal uitgebreid op ze worden ingegaan. Hiernaast zullen ook kleinere titels een rol gaan spelen, zoals al jaren gebruikelijk is bij Sony.

De meest opvallende uitspraak van Laydon, is dat Sony dit jaar geen traditionele persconferentie zal houden, al is het niet duidelijk wat hij daarmee bedoeld. Het kan natuurlijk zijn dat ze het simpelweg anders aankleden, maar het kan ook dat ze Nintendo achternagaan met een webshow. "We willen er zeker van zijn dat het vernieuwend blijft. Het moet de soort verhalen die we vertellen en het vermaak dat we onze fans bieden weerspiegelen. Niet alleen tijdens het event, maar ook door wereldwijd te streamen".

Het gaat dus weer spannend worden dit jaar.

Bron: InsideGamer

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner