hotness 0
News

Sony reageert op de No Man's Sky-situatie

Gepost door

De release van No Man's Sky verliep verre van vlekkeloos en zelfs maanden na de release is er veel onvrede over het product dat ontwikkelaar Hello Games in de winkelrekken heeft gelegd. Sony, die betrokken was bij de game, bleef echter opvallend stil tijdens deze periode.

In een interview met Live with Youtube Gaming heeft PlayStation executive Shawn Layden echter de game aangehaald. Het resultaat was natuurlijk het typische PR-praatje dat je mag verwachten van een werknemer in zijn positie, maar desondanks geeft het ons een idee van waar Hello Games nu mee bezig is.

''Ik denk dat Hello Games, Sean Murray en zijn team een ongelofelijk beeld hadden dat ze wilden gaan creëren. Iets dat nog nooit eerder gedaan was. Dat hele kleine team had enorme ambitie. Op dit moment werken ze er nog steeds aan, ze updaten het nog steeds. Ze proberen om het beeld dat ze voor ogen hadden dichter te naderen. Ikzelf heb het een boel gespeeld toen het uitkwam.

[…]

Ik denk dat we geleerd hebben dat we ambitie niet willen verstikken. We willen mensen niet in het hokje zetten waar ze tegen een action adventure of een fighter of een shooter zijn. […] Niemand wilt tijdens de ontwikkeling zeggen dat ze iets niets kunnen, toch? Niemand wilt iemand anders zeggen ''Nee, dat kan ik niet voor je doen.'' Mensen doen echter hun best. Ik denk dat, gekeken naar de verschillende velden waarin ik het privilege heb gehad om te werken, de game-industrie is waar iedereen het lef heeft om ''ja'' te zeggen. En ik denk dat ze hun ambities proberen te realiseren. Ze willen hun visie maken. Niemand druipt af bij een grote uitdaging, en soms lukt het je niet helemaal bij de eerste poging.''

0 reacties op "Sony reageert op de No Man's Sky-situatie"