Sony verlaagt de prijs van PlayStation Now

In het kader van de al langer lopende Spring Sale op het PlayStation Network heeft Sony besloten om de prijs van PlayStation Now tijdelijk met 25% te verlagen. Op deze manier hoopt het meer mensen naar de dienst te lokken.

PlayStation¬†Now, voor zij die het niet weten, is een streamingsdienst van Sony waarmee je games kunt spelen op PC of PS4 zonder dat je ze daadwerkelijk hoeft te kopen en downloaden. Je krijgt hierbij toegang tot honderden games van PlayStation 2, 3 en 4, al staan de grote PS4-titels vaak wel slechts tijdelijk erop.¬†Maar als je daarmee kunt leven, kun je een hoop games spelen voor de relatief lage prijs van ‚ā¨ 59,99 per jaar. Tenminste, dat was het.¬†Eerdergenoemde korting maakt daar immers tijdelijk ‚ā¨ 44,99 van, zolang als dat je nog geen lopend abonnement hebt.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Bron: PSN

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner