hotness 0
News

Sony verliest wederom een aantal trademarks

Gepost door

Er lijkt iets te rammelen in Sony's administratie. Waren ze recentelijk al vergeten het trademark voor The Last Guardian te vernieuwen, nu komen daar nog een aantal games bij. En hierbij hoort het splinternieuwe Bloodborne.

Per 23 maart is Sony niet langer de eigenaar van de trademarks: No Heroes Allowed: No Puzzles Either!, How Games were Made into Sound, Kill Strain, Guns Up! en Bloodborne. Het USTP, de Amerikaanse instantie die trademarks vastlegt en managet, liet weten dat ze geen bericht hadden ontvangen van een verlenging of gebruik van het trademark nadat ze een notificatie hadden gestuurd over het spoedige verloop ervan.

Dit verlies is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van het feit dat voormalig Sony-medewerker Kiphanie Radford verantwoordelijk was voor al deze trademarks. Zijn werkzaamheden zijn overgenomen door Lindsey Anne Mohle (RIHC, The State Bar of California) en Anthony Justman (Senior Director, Legal & Business Affairs at Sony), maar die lijken de klappen van de zweep nog niet helemaal door te hebben.

 

 

0 reacties op "Sony verliest wederom een aantal trademarks"