hotness 0
News

Sophia's portret uit Xenogears bestaat nu echt

Gepost door

Iets meer dan twee decennia geleden verscheen JRPG Xenogears voor de allereerste PlayStation. En om zijn twintigste verjaardag te vieren, heeft Square Enix nu een bijzonder cadeau voorbereid.

In een van de scenes in de game is een portret te zien van Sophia, een karakter dat honderden jaren voor aanvang voor de game leefde en desondanks een belangrijke rol erin speelt, iets wat Square zelf ook erkent. Het heeft daarom het portret laten namaken en verkoopt kopieën ervan nu als premium merchandise.

Voor omgerekend € 318,- bestel je dit bijzondere artikel op de webshop van Square Enix Japan, waarbij de eerste lading extra speciaal is. De initiële batch zal namelijk niet enkel genummerd zijn, maar getekend door Kunihiko Tanaka, de character designer van Xenogears.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Square Enix, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Sophia's portret uit Xenogears bestaat nu echt"