hotness 0
News

Speel als Batgirl en meer, dankzij de Season Pass van Batman: Arkham Knight

Gepost door

Bruce ''Batman'' Wayne heeft het goed voor elkaar. Speelde hij in Arkham City al even samen met de wulpse Catwoman, dan doet hij het nog even dunnetjes over in Arkham Knight.

Hier kun je namelijk een prequel spelen met Harley Quinn, het vriendinnetje van de de gestoorde Joker. Maar dat is geen nieuws, aangezien dit al eerder onthult was. Batgirl komt echter ook uit de schaduw geslopen als DLC die je krijgt door de Season Pass te kopen.

De Season Pass is door Warner Bros. geprijst op $39,99 en geeft je naast Batgirl onder andere verschillende Batmobiles uit de geschiedenis van The Dark Knight, waarmee je kan rondscheuren op zelfgemaakte tracks. Tevens komen er nieuwe verhaalmissies voor zowel de groep van Batman als de Caped Crusader zelf. Daarbij is alvast een tipje van de sluier gelicht, waarbij Warner Bros heeft laten weten dat in Batmans story DLC legendarische superschurken Gotham binnen gaan vallen.

Als je Rocksteady een beetje kent, weet je dat je naast bovenstaande DLC ook nog een veelvoud aan kostuums en challenge maps mag verwachten.

 

0 reacties op "Speel als Batgirl en meer, dankzij de Season Pass van Batman: Arkham Knight "