Speel je mobiele games in stijl, dankzij de Lenovo sale op Bol.com

Hoewel veel gamers het spot drijven met mobiele games, zijn er genoeg van ons die ook wel eens een spel spelen op een smartphone of tablet. Sterker nog: velen van ons spelen zelfs met grote regelmaat mobiele games, ook op onze redactie.

Met dat in het achterhoofd is een smartdevice niet enkel je camera, telefoon, PDA, agenda en meer ineen, maar ook een draagbaar gaming device. En dus wijzen wij je graag op een aanbieding ervan.

Ditmaal is ons oog gevallen op Bol.com, waar enkel vandaag zes tablets van het Chinese Lenovo in de aanbieding zijn. Deze tablets draaien allen op Android, waarmee je dus direct toegang hebt tot de Play Store en de duizenden mobiele games die hierin staan, en zijn met 15% in prijs verlaagd. Bij de duurdere modellen vertaalt zich dit al gauw in een paar tientjes korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com of Lenovo, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bol.com

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner