Spelers klagen over de Ho-Oh raid battles in Pokémon: GO

Pokémon: GO
2016
niet beschikbaar
ja
iPhone

Een groep Pokémon: GO-spelers is allesbehalve gelukkig met de terugkeer van Ho-Oh in de legendary raid battles. Dat blijkt uit klachten op verschillende fora en social media.

De klacht van de spelers in kwestie is dat je momenteel niet weet welke legendary Pokémon uit een zilver ei gaat komen, waardoor het moeilijk is om tijdig voldoende mensen op te trommelen. Vooral in minder druk bevolkte delen van onze planeet is het immers goed mogelijk dat je vrienden in de auto zullen moeten stappen om aan een raid deel te kunnen nemen. En dat gaan de meeste niet doen voor een Pokémon die ze al hebben.

Een andere klacht is dat de verdeling tussen Ho-Oh en Latias (in Amerika) of Latios (in Europa) verre van gelijk is. De regenboog-Pokémon lijkt in veel grotere getale voor te komen dan het drakenduo, wat het nóg moeilijker maakt om je verzameling legendary's compleet te maken. Anderzijds zullen echter ook deze legendary's op den duur wel weer een keer in de roulatie komen en is geduld in zo'n geval een schone zaak.

Bron: GameRant

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner