Spirit of the North krijgt een tweede leven op PlayStation 5

Sfeervolle action adventure Spirit of the North komt als een Enhanced Edition én Signature Edition naar de PlayStation 5, waarmee het heel wat eerstes aantikt.

Niet enkel is Spirit of the North: Enhanced Edition namelijk de eerste PlayStation 5-titel die Merge Games gaat uitgeven én de eerste Signature Edition die geproduceerd wordt, maar het is ook de eerste Indie Collectible Edition voor Sony's nieuwste console. Het belangrijkste is echter dat het de eerste keer is dat velen van ons dit avontuur kunnen beleven, dat mooier dan ooit oogt in deze teaser.

Voor zij die van ons wiens spreekwoordelijke voelsprieten begonnen te tintelen bij de woorden Signature Edition, gaan we graag iets dieper in op wat je daarvan kunt verwachten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de Signature Edition een week ná de digitale release verschijnt (4 december vs 27 november). Verder kun je hem nu voor € 49,99 reserveren op Signature Edition Games en krijg je er een tweetal design pins, een soundtrack, een sleeve, een certificaat en een artbook bij naast, uiteraard, een regiovrij exemplaar van het spel. 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner